Lavish Looks

for luxurious natural hairO&M

O&M is een van de eerste merken die geen ammonia in haar haarkleuring gebruikt. De kleuringen bevatten geen PPD en resorcinol en slechts een minimale hoeveelheid chemische toevoegingen. Omdat het resultaat zo verbluffend was, werd deze filosofie al snel doorgetrokken naar de rest van de producten. De voedende shampoos, conditioners, serums en maskers zijn hierdoor van de hoogste kwaliteit, ontwikkeld door en voor kappers.


Gemaakt met liefde. De wereld is aan het veranderen en steeds meer mensen zijn op zoek naar natuurlijke oplossingen We worden steeds chemisch bewuster en de vraag naar zuivere product formules neemt toe. O&M is sinds het jaar 2000 op zoek naar de ideale balans tussen fashion en natuur. Alle producten leveren de beste salon prestaties maar zijn de zuiverste formules in hun vorm.
5 beloftes van O&M:
Tussen 95 / 98% ontwikkeld op basis van natuurlijke ingrediënten.
100% veganistisch en niet getest op dieren. (PETA gecertificeerd)
Vrij van sulfaten, parabenen, methylisothiazolinone (MIT), sodium chloride, propylene glycol, triclosan en ftalaten. Verpakkingen bestaan uit 100% gerecycled materiaal.
Alle formules bevatten actieve botanische extracten en natuurlijke oliën die effect zijn voor gezond haar en hoofdhuid.


We leven momenteel in een tijd waarin het niet altijd mogelijk is om een salon te bezoeken om onze lokken op te frissen, maar vrees niet. O&M heeft u gedekt om uw kapsalon verwenritueel thuis te repliceren. Steek de kaarsen aan, dim de lichten en investeer tijd in je haarverzorging.
Volg onze O&M-methode in drie stappen voor de perfecte reiniging:
Als Eerste gaan we detoxen.
Onze Detox Shampoo is ontworpen om afzettingen, de opbouw van stylingproducten en chloor uit je haar te verwijderen, allemaal zonder het te ontdoen van de essentiële natuurlijke oliën. Ons steringrediënt, pepermunt, wordt toegevoegd om de hoofdhuid te reinigen, te stimuleren en te koelen. Masseer minstens één keer per week door de wortels en hoofdhuid, of voor elke wasbeurt voor een optimaal resultaat. Gebruik beide handen om verschillende druk uit te oefenen in kleine bewegende cirkels over je hoofdhuid, beginnend aan de voorkant en eindigend in je nek. Keer vervolgens de richting om met langere, hardere bewegingen op de hoofdhuid. Dit voelt niet alleen geweldig aan, maar stimuleert ook de bloedvaten onder de haarzakjes die de haargroei kunnen stimuleren.
Ten tweede, gaan we reinigen.
Kies uit ons assortiment shampoos die passen bij de behoeften van uw haar. Gebruik onze Fine Intellect Shampoo om volume in lichtgewicht lokken te bouwen. Het bevat een cocktail van inheemse Australische actieve ingrediënten zoals Davidson Plum en Lilly Pilly die werken om soepelheid te creëren en het haar vanaf de wortels voller te maken.
Onze Hydrate and Conquer Shampoo voegt een vleugje vocht toe aan droog, dik, beschadigd, chemisch behandeld of gekleurd haar. Deze hydraterende held bevat de natuurlijke moisturizer, Irish Moss Extract en Tasmanian Sea Kelp. Dit op planten gebaseerde extract zit boordevol vitamines en aminozuren om het haar te helpen herstellen. 
Als laatste is Maintain the Main Shampoo geschikt voor dagelijks gebruik voor normaal tot dik haar. Ingrediënten zoals Evening Primrose Oil, Pro Vitamin B5 en Red Spider Flower werken samen om vocht te injecteren, te verzachten en de algehele conditie van het haar te behouden. Breng onze shampoos royaal aan en masseer in de hoofdhuid voordat u ze volledig uitwast.
Ten derde, gaan we hydrateren.
Voltooi de stappen en gebruik de bijpassende conditioner voor de shampoo die je hebt gebruikt. Breng rijkelijk aan en concentreer je op de punten. Als je haar niet vettig is, kun je het product met lichte druk tot aan de hoofdhuid brengen. Voor het wassen doorkammen met een natte borstel of kam. Als je een diepere reiniging wilt, vervang dan de conditioner door een van onze luxe maskers. Zie hier voor meer info.  

E-mailen
Bellen