Lavish Looks

for luxurious natural hairTreatments

Om luxurious haar te behouden is een goede conditie van je haar erg belangrijk! Bij lavish Looks kun je twee verschillende treatments kiezen; Lavish to the rescue & Olaplex recovery treatment.
Kies je voor Lavish to the rescue dan wordt er gekeken of je haar vocht of proteïnen nodig heeft en dus gevoed moet worden.
Seven day miracle van O&M hydrateert intensief het haar en maakt alle haartypes weer gezond. Het geeft een intensieve hydratatie boost en het verandert de structuur van beschadigd of gekleurd haar.
The power base masque van O&M is de koning onder de proteïne maskers. Het bestaat voor 60% uit proteïnen en 40% uit hydraterende bestanddelen. Hierdoor is het een intensieve treatment dat diep doordringt in het haar en van binnenuit hersteld.
Olaplex recovery treatment is een intensieve herstel behandeling. Olaplex is de nieuwste technologische doorbraak op het vlak van haarverzorging. Olaplex zorgt er namelijk voor dat gebroken zwavelverbindingen in het haar weer aan elkaar gehecht worden. Met als resultaat
buitengewoon sterk, glanzend, maar bovenal super gezond haar.


Klik hier voor een volledige prijzenlijst
E-mailen
Bellen