Lavish Looks

for luxurious natural hairSalon Policy

Om voor iedereen zijn afspraak bij Lavish Looks goed te laten verlopen is er een salon policy. Wil je een gemaakte afspraak wijzigen of annuleren? Dat kan natuurlijk. Geef dit uiterlijk 24 uur van tevoren door. Mocht je de annulering niet voor 24 uur doorgeven zijn, ben ik genoodzaakt 75% van de kosten in rekening te brengen.

Indien je 15 minuten te laat bent voor je afspraak dan kan deze behandeling helaas niet doorgaan. Wel wordt de behandeling in rekening gebracht. Kom je niet opdagen voor je afspraak ook dan word de hele behandeling in rekening gebracht. Omdat de salon niet erg groot is wil ik jullie vragen om alleen naar de afspraak te komen. Neem geen kinderen, vriendinnen of andere mee mits ze zelf een afspraak hebben.

Als je een afspraak wil maken voor een grote behandeling zoals lovely balayage, Stunning high / low lights over all of een ander grootte kleur behandeling wordt er een aanbetaling gedaan. Dit is om late afmeldingen of no shows te voorkomen. De aanbetaling is 20% van de behandeling, dit wordt natuurlijk met de eindsom verrekend.

Als je na je behandeling onverhoopt niet helemaal tevreden bent met je haar, vragen we je binnen 14 dagen contact op te nemen met de salon. We plannen dan een nieuwe afspraak voor je in, om de behandeling deels of volledig opnieuw uit te voeren. We geven geen geld terug, aangezien dit het probleem niet verhelpt. Neem je na 14 dagen contact op, dan gelden de gebruikelijke tarieven. Als je zelf hebt geprobeerd jouw haircut of haarkleur aan te passen of hiervoor een derde partij hebt ingeschakeld, is deze garantie niet langer van toepassing.

Ik ben ervan bewust dat u vertrouwen stelt in Lavish Looks. Ik zie het dan ook als mijn verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Lavish Looks. U dient zich ervan bewust te zijn dat Lavish Looks niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.
Lavish Looks respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld.

Gebruik van onze diensten
Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Lavish Looks of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Communicatie
Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en verzoeken te beantwoorden.

E-mailen
Bellen